Kreće se u proizvodnju vina za vlastite potrebe tadašnje ugostiteljske djelatnosti, no već ubrzo, početkom devedesetih nastaje potpuna posvećenost vinu.

Prva butelja u ruhu vinarije Degrassi izlazi sa godištem 1996.

Od početka opredjeljeni vrhunskoj kvaliteti i održavanju kontinuiteta u podrumu Degrassi nastaju vina koja zbližavaju ljude, pozivajući ih da određene trenutke provedu zajedno, nošene zajedničkim interesom i ritualom postojanja.
Pođite s nama na to putovanje......

TKO RADI VINO?


Moreno, strastveni obožavatelj, poznavaoc i kreator vina sa ocem Ninom i ekipom iz vinograda u stalnoj međusobnoj komunikaciji, preduvjet su za izvrsnost.
Puno strpljivosti, ustrajnosti i unutarnjeg mira unatoč vanjskim nedaćama potrebno je na putu prema uspjehu kao i povjerenju ljubitelja dobroga vina.
Budite nam na tragu...

SVJETIONIK….


Na samo nekoliko stotina metara od podruma nalazi se najstariji svjetionik na cijelom Jadranu koji je još u uporabi. Sagrađen za vrijeme Austrougarske Monarhije u režiji velikaša Von Metternicha, služio je na ovoj najzapadnijoj točci Hrvatske za orjentaciju Austrougarske mornarice, ali i kao skrovište Metternichu i njegovoj metresi iz Beča.
Ovu romantičnu priču nastavlja i danas Turistička Zajednica koja ljeti organizira Dane Romantike u podnožju svjetionika.

Savudrijski svjetionik našao se kao silueta na našim prvim etiketama krajem devedesetih, upravo iz poštovanja prema simbolima koje predstavlja.