Način plaćanja

Klikom na „Košarica“ dolazite na mjesto gdje ćete odlučiti kako želite platiti.

Platiti je moguće na slijedeće načine:
  • kreditnom karticom za koju internetska trgovina Degrassi ima sklopljen ugovor o prihvaćanju
  • e-bankingom
  • općom uplatnicom ili virmanom

Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plaćanje kreditnom karticom i kliknete na ''KUPI'' i unutar WSpay™ sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (American Express, Diners, MasterCard i Visa) i upišite tražene podatke. Kada kliknete „KUPI“, vidjet ćete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite „Potvrda narudžbe“ i time je Vaša kupovina završena. Dobit ćete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguće realizirati u najkraćem mogućem roku. WSpay™ sustav također će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos.

Minimalna količina narudžbe je 6 boca. Naručiti možete samo količine koje zadovoljavaju uvjet punog paketa za dostavu (od 6 ili 12 boca).

Napomena

Vaša kartica u tom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Predautorizacija znači da su upisani podaci provjereni te da je najavljen Vaš mogući trošak. Kada do kraja potvrdimo primitak, mogućnost realizacije narudžbe i dostave, naplatit ćemo transakciju za potreban iznos (može biti jednak ili manji autoriziranom ako smo Vam iz nekog razloga poslali samo dio narudžbe u dogovoru s Vama). Radi zaštite Vaših podataka, WSpay™ sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u broj Vaše kreditne kartice. Mi vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju zbog nekog razloga ne možemo ispuniti. Sustav WSpay™ automatski će na Vašu e-mail adresu slati potrebne informacije o tijeku naplate ili otkazivanju narudžbe. Podaci o kreditnim karticama Kupca NE NALAZE se u bazi podataka Degrassi d.o.o. , već samo i isključivo na serveru banke. Degrassi d.o.o. nema uvid u bankovne podatke Kupca.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Degrassi d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Degrassi d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.American Express Diners Club International Visa MasterCard Maestro


Discover American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa


Web Studio WSpay™ -


DOSTAVA


Trošak dostave definiran je ovim cjenikom. Minimalna količina narudžbe je 6 boca. Naručiti možete samo količine koje zadovoljavaju uvjet punog paketa za dostavu (od 6 ili 12 boca).

Hrvatska

Za iznose kupnje veće od 66,36 € (500.- kn) dostava je besplatna
Za iznose manje od 66,36 € (500.- kn) naplaćuje se 6,64 € (50.- kn) po dostavi (paketu).

Dostava u stranim zemljama

ZONA 1  - 30,00 € (226,00 KN)
MAĐARSKA, SLOVENIJA, ITALIJA

ZONA 2 - 36,00 € (271,24 KN)
ČEŠKA, SLOVAČKA, POLJSKA

ZONA 3 - 40,00 € (301,38 KN)
FRANCUSKA, AUSTRIJA, NJEMAČKA

ZONA 4 - 45,00 € (339,05 KN)
BELGIJA, LUXEMBURG, NIZOZEMSKA, DANSKA

ZONA 5 - 71,00 € (534,94 KN)
PORTUGAL, ŠPANJOLSKA, LATVIJA, ŠVEDSKA, ESTONIJA

ZONA 6 -  86,00 € (647,96 KN)
 IRSKA, FINSKA

ZONA 7 - 107,00 € (806,19 KN)
NORVEŠKA

ZONA 8 - 65,00 € (489,74 KN)
CRNA GORA

Ukoliko se država dostave ne nalazi na ponuđenoj listi, molimo kupce da se obrate vinariji putem maila na naš E-mail: info@degrassi.hr, te ćemo sve daljnje korake narudžbe riješiti tim putem. Napominjemo da dodatne troškove transporta, carine i ostalih nameta preuzima kupac.

*Paket = jedinica paketa sadrži ukupno 6 ili 12 boca, Magnum boca pakira se zasebno i svaka boca čini jedan paket.
Cijena za paket od 6 i od 12 boca je ista

NEIZVRŠENA ISPORUKA I POVRAT ROBE

Prodavatelj, u dogovoru s kupcem, robu šalje vlastitom dostavom ili dostavnom službom. Kupac svojim potpisom na otpremnici potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja molimo temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu, te molimo da nas ukoliko primjetite oštećenja kod preuzimanja odmah kontaktirate. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo.

Ukoliko kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) u slučaju vidljivog oštećenja ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, ili nije zatečen na navedenoj adresi, pošiljka se vraća prodavatelju, te će kupac biti ponovno kontaktiran i obaviješten telefonom i putem elektroničke pošte o nemogućnosti dostave, s upitom želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje dodatno u iznosu propisanom po našem cjeniku.

REKLAMACIJE


Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.degrassi.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Nakon što reklamira neispravnost, kupac je dužan vratiti neispravan proizvod. Prodavatelj je dužan u roku od 14 radnih dana od zaprimanja vraćenog proizvoda poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

POVRAT I RASKID UGOVORA

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:
  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave,
  • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
  • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora,
  • ako je predmet ugovora proizvod koja je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu,
  • ako je predmet ugovora je isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja.
Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Degrassi d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Degrassi d.o.o., Podrumarska 3, 52 475 Savudrija) ili elektroničkom poštom na info@degrassi.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE, korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Degrassi d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.
Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Degrassi d.o.o., odnosno degrassi.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Degrassi d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Degrassi d.o.o. (Podrumarska 3, 52 475 Savudrija, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Degrassi d.o.o., odnosno degrassi.hr-u, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 52 759 250 ili se javi na info@degrassi.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Degrassi d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Degrassi d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Dobna ograničenja

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina. Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.


Podaci tvrtke:
Degrassi d.o.o. (ltd / s.p.a.)
Vina - Wines - Vini
___________________________

Naziv: Degrassi društvo sa ograničenom odogovornošću za trgovinu na malo, trgovinu na veliko, vanjsku trgovinu, turizam i ugostiteljstvo
Skraćeni naziv: Degrassi d.o.o.
Sjedište: Podrumarska ulica 3, 52475 Savudrija
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Rijeci Tt - 95/2323-2
MBS: 041130821
OIB: 67077376473
Transakcijski računi i nazivi banaka: PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
IBAN: HR6223400091110698680
SWIFT: PBZGHR2X
Temeljni kapital: 23000.- kn
Članovi uprave: Moreno Degrassi


T. + 385 (0)52 759 250
F. + 385 (0)52 759 844
E. info@degrassi.hr