Tijekom večere Moreno Degrassi predstavio je vina Degrassi koja su poslužena uz kreativne slijedove jela.

Gosti su tijekom večere uživali u pravoj gurmanskoj poslastici koja je započela grissinima Mediterraneo u pratnji elegantnog i izrazito pitkog vina Degrassi La Vie en Rosé 2017.

Uslijedio je Aero roastbeef s palentom kompiricom upotpunjen Degrassi Malvazijom Bomarchese 2018, vinom slamnato žute boje, kompleksnog i fino mineralanog mirisa te svježeg okusa na zelenu jabuku i agrume.

Kao toplo predjelo predstavljeni su domaći ravioli punjeni teletinom na kremi od graška koji su se savršeno sljubili uz vino svježeg, a ujedno toplog okusa Degrassi Terre Bianche Cuvée Blanc 2016.

Za glavno jelo poslužene su dvije ukusne kombinacije, medaljon od junećeg bifteka na pireu od koromača s domaćim kroketima uz Degrassi Terre Bianche Cuvée Rouge 2013 te juneći obraz u tamnom umaku s rimskim njokima sparen s vinom Degrassi Syrah Contarini Riserva 2011.

„Rapsodija slatkih okusa“ i Degrassi Muškat San Pellegrin 2018 zaokružili su ovaj pomno promišljen meni. Lokalni gastro specijaliteti i vina vrhunske kvalitete još jednom su se pokazali kao prava formula za uspješne gurmanske večeri.